Hou je mooiste herinneringen levend met Printerpix. Vastleggen, creatief aan de slag, printen. Dat is toch het mooiste wat er is: je favoriete foto\'s op een mooie canvas aan de muur , in een mooi fotoboek dat je lekker door kunt bladeren of op een gebruiksvoorwerp. Ons team van gekwalificeerde printwerkexperts gebruikt alleen de nieuwste en beste apparatuur, zodat je foto\'s er op hun best uitzien in de fotoboeken, op de kalenders en op de canvassen die jij ontwerpt. Met Printerpix je leven lang plezier van je herinneringen.

PrinterPix Reviews

  • Fotoboek werd besteld. Code was echter onbruikbaar ! Na verschillende telefonische contacten werd meegedeeld dat er problemen waren met de codes. Een nieuw zou bezorgd worden ... Opnieuw niet bruikbaar. Opnieuw mails en telefoontjes. Om verhaal kort te maken ook gevraagde terugbetaling is er niet gekomen. Resultaat geen fotoboek en geld kwijt. SCHANDALIG !!!

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    ALLES

    Door Rita op 17 oktober 2019 Reageer
  • Op 9 december heb ik twee fotokalenders besteld om er zeker van te zijn dat deze voor kerstmis bezorgd zouden worden ( let wel er moest voor 11 december besteld worden). Ee leuk cadeau voor onder de kerstboom. Op 24 december in de ochtend gebeld omdat ik nog steeds geen kalenders had ontvangen en ook geen mail met afleverdatum. Het Nederlandse nummer 020-168367 staat in verbinding met een Engels callcenter dus je krijgt een Engels sprekend persoon aan de lijn. Deze man mijn probleem uitgelegd en hij beloofde mij dat de kalenders aan het eind van de middag/ begin van de avond geleverd zouden worden. U begrijpt dit was niet het geval.
    Vervolgens op 27 december opnieuw het Nederlandse nummer gebeld en daar kreeg ik de melding dat er alleen gebeld kan worden tijdens werkdagen en dat terwijl 27 december een gewone werkdag is. Dus ben ik gaan Live chatten. Na een half uur gechat te hebben werd mij beloofd dat ik binnen 2 a 3 uur gebeld zou worden door een supervisor. Ook dat gebeurde niet. Opnieuw achter de chat met uiteindelijk hetzelfde verhaal en weer geen telefoon. Waarschijnlijk klopt van dat live dus ook niets. Op 2 januari 2019 nog steeds geen kalenders of mail. DUS opnieuw gebeld en ik kreeg het volgende te horen: "Het nummer dat u heeft gebeld, wordt nu niet beantwoord. Probeer het later opnieuw." Dus opnieuw achter de chat. Je kan chatten wat je wilt maar je krijgt niet te horen wanneer je de kalenders krijgt. KORTOM: DE ENE BELOFTE NA DE ANDERE MAAR GEEN KALENDERS!

    Zwakke punten
    ALLES.

    Door Zunnebeld op 2 januari 2019 Reageer
  • Ik bestel hier al mijn fotoproducten. Altijd keurig netjes.
    Ik heb 1 keer een klacht gehad over een foto op leisteen. Dit werd meteen netjes opgelost en ik kreeg een nieuwe leisteen opgestuurd.
    Voor mij is printerpix dus perfect en heb hele goede ervaringen met dit bedrijf!

    Sterke punten
    Mooie fotoboeken.
    Goede klantenservice.
    Fijn foto programma.

    Zwakke punten
    Het kan een paar weken duren voordat je je product in huis hebt.

    Door Quinta op 2 december 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer slecht. Nooit meer Printerpix.

    Bestelling geplaatst op 02-07-2018. Nooit iets ontvangen. Helpdesek in India en paketen worden uit Engeland gestuurd. Post is niet traceerbaar terwijl ik 7 euro afleverings kosten heb gestuurd. Urenlang met de helpdesk gesproken en ook urenlang gewacht op iemand van de helpdesk te kunnen spreken. Meerdere keren vrag gekregen om mijn adres te verifieren.
    Gemaakte afspraken zijn nooit nagekomen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles is zwak

    Door Drago op 31 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De grouponcode voor een fotoalbum werkt niet. Meerdere malen contact gehad met het bedrijf. Ze zeggen dan dat ze de code hebben gereset en dat deze binnen 24-48 uur zou moeten werken. Dit hebben ze drie keer gedaan maar zonder resultaat. Nu reageerd Printerpix helemaal niet meer op emails en Groupon doet hier ook niets aan. Laatste keer voor mij Printerpix en laatste keer dat ik gebruik heb gemaakt van groupon.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Anoniem op 26 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik las veel slechte recensies,maar mijn boek is geweldig geworden!Ik had een groupon van een leren boek van 100 paginas en ben zeer treveden.Ik had geen moeite met het programma...

    Sterke punten
    goedkoop een mooi boek en de bestelling was na 8 dagen binnen!

    Door kirsten op 12 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Eind maart fotoboek besteld, via vakantieveilingen. Tot de dag van vandaag nog niks ontvangen. Aantal keren gebelt en vertelde ze dat de fotoboek onderweg was.wat een oplichterrij. Maar goed heb er toch 21 euro voor betaald. En ik krijg ze nu niet meer tepakken. Schandalig!

    Sterke punten
    Niks.

    Zwakke punten
    Heel het bedrijf

    Door Samantha op 14 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb een crouponbon voor een fotokalender van Printerpix,
    Code werkt niet, diverse keren gebeld met Printerpix, zou worden reset, zodat deze wel bruikbaar zou zijn. Na diverse keren werkte het nog steeds niet. Als je belt krijg je een Engelssprekende man aan de telefoon en kan geen woord nederlands, is moeilijk te begrijpen, dus inmiddels de moed opgegeven, zal nooit meer iets kopen bij Printerpix. Hopelijk zal Croupon geen zaken meer doen met Printerpix. Geeft ook een slechte naam voor Croupon

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Beloftes worden niet nagekomen

    Door Mw v Boven op 5 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een paar keer geprobeerd een fotoboek te maken met een deal en voucher van groupon maar krijg de melding dat deze deal is uitverkocht ,ik ben toch binnen de tijd en vind dit echt niet kunnen, oplichterij vind ik dat.

    Zwakke punten
    ze komen hun plichten niet na

    Door Truus Pender op 26 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn schoonzoon heeft via vakantieveiling een voucher gekocht voor een magische fotomok voor mijn dochter's verjaardag.
    2 weken daarvoor besteld met een levertijd van 5-7 werkdagen moest dat op tijd zijn....
    Geen mok te bekennen en contact zoeken met printerpix is niet zo makkelijk. Telefonisch met een Amsterdams nummer krijg ik alleen een Engels sprekende man aan de lijn die me niet kan helpen en via de mail krijg ik geen reactie op mijn klacht, maar wel een telefoonnummer en mailadres wat ik kan proberen.
    Het telefoonnummer is hetzelfde als ik al had gebeld en het mailadres is niet in gebruik....
    Dus geen verjaardagskado voor mijn dochter en nu nog steeds geen mok gezien terwijl ze zeggen dat die 3 april is verstuurd.
    Ik ben zo boos!!

    Sterke punten
    Totaal geen sterke punten

    Zwakke punten
    Afspraken niet nakomen
    Geen Nederlands sprekende telefonist
    Geen antwoord op mailtjes
    GEEN BESTELLING binnen gekregen

    Door S de Rooij op 17 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had voor Valentijnsdag 8 dagen van te voren twee kortingsvouchers voor Valentijnsproducten gekocht. Blijkt het dat je dan twee keer €7,- verzendkosten bovenop de voucherprijs moet betalen. Ik heb toen gebeld of ze de producten niet samen kunnen versturen, dat konden ze doen na veel gezeur voor €9,-. Ik dacht toen dat de problemen met dit bedrijf klaar waren, maar nee. Het is nu 15 februari en ik heb nog steeds niks ontvangen. Ik moest dus met legen handen bij mijn Valentijn aankomen, terwijl ik de VALENTIJNSbestelling 8 dagen van te voren had gemaakt..

    Zwakke punten
    Dubbele verzendkosten bij meerdere producten, geen levering voor Valentijnsdag voor een Valentijnsactie

    Door Elise op 15 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Twee Iphonehoesjes besteld die niet werden geleverd. Met Printerpix gebeld en ik kreeg een Engelse operator. Ik vroeg om een Nederlands sprekende operator maar er werd mij verteld dat de Nederlands sprekende operator niet beschikbaar was. Aangezien ik goed Engels spreek is dat geen probleem maar voor mensen die dat niet kunnen lijkt mij dat ingewikkeld. Het probleem uitgelegd en de operator stelde voor om opnieuw de twee Iponehoesjes te laten maken zodat ik zeer binnenkort de twee hoesjes zou ontvangen. We zijn nu twee maanden verder en ik heb nog steeds geen iPhonehoesjes. Ik had ze juist vroeg besteld ivm met de kerst. Weer gebeld en weer een Engelse operator met dezelfde mededeling dat er geen Nederlandse operator beschikbaar is. En nu wordt het onderzocht. Helaas heb ik ook nog twee kalenders besteld. Ik hoop dat ik die nog ga ontvangen.

    Zwakke punten
    Leugenachtig, geen levering, geen Nederlands sprekende klantenservice

    Door Monic op 11 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik lees heel veel negatieve punten van printerpix.nl maar zelf lukte me het ook ni direct, na een tweede poging zijn mijn 2 albums gelukt. Na een korte wachttijd werden ze geleverd en ik was bang voor het resultaat maar dit bevalt ons 100%. We vinden dat dit ook gemeld mag worden en ik zou terug durven bestellen bij printer pix.

    Door De Winter op 11 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In april heb ik bij printerpix een voucher gekocht voor een metalen doos met fotoprint. Tot mijn grote schrik ontving ik een metalen plaat met daarop de foto. Natuurlijk direkt contact opgenomen met printerpix. Het is al een hele onderneming om er achter te komen hoe je contact met hen op kunt nemen. Na herhaalde mails kreeg ik eindelijk bevestiging dat er naar mijn klacht gekeken zou worden. Het kon even duren want ze hadden het heel druk. Na nog langer wachten kreeg ik een mailtje dat ik precies ontvangen had wat ik besteld had. Ben hierover blijven klagen en heb een bestelbevestiging van henzelf laten zien waarin duidelijk sprake is van een metalen doos. Hun antwoord: dan heeft Groupon het verkeerd in de advertentie gezet. De bestelling was echter niet via Groupon gegaan maar via hun eigen advertentie. Het lukt me niet om gelijk te krijgen.
    Printerpix: NOOIT MEER!!!

    Sterke punten
    liegen en draaien

    Zwakke punten
    doen wat je hoort te doen

    Door Ger op 24 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via Groupon bon gekocht voor 2 lederen A4 landscape boeken van 100 blz. Ik betaalde hier 34€ voor.
    Blijkt nu wanneer ik probeer de boeken te maken blokkeert het programma Halfweg bij het automatisch opslaan van het project.Dit heb ik al 2 maal meegemaakt op verschillende computers en na ee vijftal uren werk.Dit is echt om uw ................. Op te eten.
    Nadien geprobeerd om project terug in te laden, noegabollen.
    Zeer teleurgesteld.Graag zou ik mijn geld terugkrijgen maar weet niet goed hoe?

    Sterke punten
    Dikke vodden

    Zwakke punten
    Marsjeert niet naar behoren ,zoniet helemaal niet.

    Door Luyten Rudy op 27 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • NOOIT hier iets bestellen. Ik heb ruim een maand geleden twee fotoboeken besteld via Groupon, maar deze zijn nu ruim een maand later nog steeds niet aangekomen. Deze zullen ook niet meer aankomen, want de status staat al 3.5 week op 'verzonden'. Klantenservice 1x bereikt na 15 minuten in de wachtrij te hebben gestaan. De persoon die Nederlands spreekt was 'even niet aanwezig' en de fotoboeken waren verzonden volgens deze vrouw. Als ze een tussenstop maken op Saturnus zou het kunnen, maar dat lijkt me sterk.

    Zwakke punten
    Alles wat je bedenken kan.

    Door TB op 13 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • we hebben al 4 fotoboeken gehad van printerpix gewoon super ziet er netjes uit goede service mooi op tijd

    Sterke punten
    super service

    Zwakke punten
    geen

    Door Rob op 25 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoewel in de website staat dat men vragen binnen 24 uur beantwoordt, krijg ik op een simpele vraag nog géén antwoord na een week! Pas na ingrijpen van Groupon komt eerst in het engels, dan ook in het Nederlands, na 2 weken een serie niet adequate reacties en uiteraard te laat voor een oplossing! Heb uiteindelijk via Groupon mijn (reeds betaalde) bestelling kunnen annuleren en zij beloven het betaalde te restitueren. ZEER SLECHTE ZAAK!
    Groupon zal deze "relatie" nader tegen het licht houden, want ook voor hun geen reclame.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    geen contact

    Door Herman op 25 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik wens een terugbetaling van de 4 vouchers fotoboek 40 pg A4.
    Ik ben binnen mijn wettelijke termijn maar kan met de groupon code geen fotoboek maken, dit heb ik al meerdere keren geprobeerd en jullie hierover gemaild.
    Het contact met jullie is een schijnvertoning.
    Als ik binnen de week geen bericht heb van terugbetaling, dan meld ik dit aan Testaankoop!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    misleidende reclame
    malafide
    website
    slechte service
    enz...

    Door Nicole op 24 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik wens deTerugbetaling van de 4 vouchers kristalkader 28/23. Ik ben binnen mijn wettelijke termijn maar krijg geen antwoord.
    2. Hulp bij het maken van mijn album
    Nl ik heb bij het openen van mijn fotoboek geen rooster onderaan met de bladzijden. Ik kan dus geen pagina's verschuiven of deleten.
    Regelmatig verdwijnt mijn fotoboek uit mijn projecten
    Het beeld op mijn scherm is te groot, de hulp marge staat buiten beeld
    3. Het afgewerkte album Rwanda blijft maar onderweg.
    4. Het contact met jullie is maar een schijnvertoning

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    malafide

    Door lut op 13 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via Groupon voucher gekocht voor 5 kalenders de bestelling ging vlot het enige positieve in mijn geval. De ontwikkeling van de foto's op de kalender zijn niet mooi afgedrukt te weinig pixels, sommige wazig en rode vlekken in de gezichten. Al 3 mails gestuurd maar krijg steeds de zelfde Engelse mail terug met de melding, dat het jammer is dit te horen. Maar wat de oplossing er voor is? Ze doen grote promoties maar weet waarom?

    Zwakke punten
    Slechte ontwikkelde kalender foto's te weinig pixels

    Door Marleen op 29 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hier niet kopen. Wilde Groupon inwisselen maar het systeem wilde het niet verrekenen. Fotoboek nu helemaal klaar maar ik ga niet voor opgegeven bedrag betalen. Meerdere keren contact maar er wordt niets aan gedaan. Waardeloos!!!! Hier niet bestellen!!!!

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    Alles

    Door marika op 16 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een fotoboek besteld dat ik graag voor kerst in huis wilde hebben. Ik heb alles gekocht voor de uiterlijke besteldatum, maar het is nu 6 januari en ik heb nog steeds niets ontvangen. Een keer met de klantenservice gebeld die zei het proces te versnellen waarna ik een mail zou ontvangen. Nooit gebeurd. Ook op verschillende mails wordt niet gereageerd. Ik zou dit bedrijf aan iedereen afraden. Dit is de slechte service die ik ooit gehad heb.

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    Uitzonderlijk slechte service. Slecht platform. Misleidende reclame.

    Door Jeffrey op 6 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • I received my order on the 19-10-2016 and he was damaged und not to use (Poster 101 cm x 50 cm). I sended photos of the damaged product to printerpix. But they will not help me with that problem. I want tot send it back and have a new delivery who is not damaged. Or my money back, that is up to you.

    My ordernumber is: 14199797



    I have paid € 125,- and now nobody is responce by printerpix !!! What a TERRIBLE CUSTOMER SERVICE.



    Please Printerpix, give me an answer!!!!!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles wat je maar kunt bedenken, hoofdzakelijk de klantenservice welke nergens op reageert!!!

    Door Rob F. op 24 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb de afgelopen maanden vier verschillende fotoboeken gemaakt en ze zijn allemaal netjes bezorgd en zien er goed uit. Ik heb Printerpix gekozen vanwege de superlage prijs: € 35,- voor een boek van 100 pagina's van 20x30 cm (incl. luxe papier en verzendkosten). Het heeft wel lang geduurd voor ik aan de onhandige programmatuur gewend was. Ik weet nu de beste methode: maak de pagina's eerst leeg en sleep dan je foto's naar de pagina. Ze hoeft ze dan alleen groter of kleiner te maken en naar de juiste plaats te slepen. Niet proberen er allerlei mooie dingen aan toe te voegen.

    Sterke punten
    Lage prijs

    Zwakke punten
    onhandige programmatuur

    Door Ton op 23 december 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek PrinterPix

Schrijf je eigen review



FotoPrintshops.nl

Op FotoPrintshops.nl lees je reviews over alle online fotoprintshops van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw online fotoprint ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Fotoprintshops