• Na de vakantie via Groupon naar een leuke aanbieding voor een album. Na uren werk eindelijk de foto's op de gewenste plaats (wel gebruiksvriendelijk maar kost altijd meer tijd dan gedacht). Ondanks dat er nadrukkelijk op de voucher staat "geen bezorgkosten", u raadt het al, wel bezorgkosten. Een na het verlopen van de termijn met reageren via mail toch maar gebeld. Alleen Engelssprekend terugverwezen naar Groupon. Kon mijn geld terug krijgen maar dat is niet de oplossing, heb er immers al uren werk in gestoken! Toch maar die bezorgkosten betaald en staat nu al dagen op status klaar voor verzenden. Ik zou een bevestingsmail krijgen maar nog niets gehad, ook weer een mail naar de klantenservice, nog geen reactie na dagen. Bespaar jezelf de frustratie, zoek even verder naar een andere leuke aanbieder!

    Sterke punten
    Gebruiksvriendelijk samenstellen fotoalbum

    Zwakke punten
    - Nakomen voorwaarden actie
    - Klantenservice dramatisch
    - Levertijd
    - Zonder actie vrij prijzig

    Door Rutger op 16 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van ons bedrijf, wilden onze personeelsleden een fotomozaïek laten maken met foto's van de afgelopen 25 jaar. Het mozïek zelf zou het logo moeten zijn.
    Het werd door één van onze werknemers besteld en enkele dagen geleden aan ons overhandigd.
    Het eindresultaat is schandalig !!! De foto's zijn onduidelijk en zó superklein, dat je zelfs met een vergrootglas niets kunt herkennen. Bovendien is het logo niet uit foto's opgebouwd, maar er in een donkere kleur overheen gedrukt.
    € 175,00 weggegooid en een grote teleurstelling voor het personeel én voor ons.
    Na telefonisch contact werd ons medegedeeld dat het personeelslid de proefdruk dan maar niet goed had moeten keuren en dat er geen sprake kan zijn van restitutie van het bedrag, danwel een nieuwe, goede afdruk. Dat de proefdruk geen duidelijk beeld gaf van het eindresultaat schoof men volledig ter zijde.

    Sterke punten
    Absoluut GEEN !!!

    Zwakke punten
    Levert troep en neemt vervolgens de klachten niet serieus. Willen niet eens fatsoenlijk luisteren naar wat je te zeggen hebt. (Het geld hebben ze immers allang binnen.)

    Door Yvonne op 6 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb binnen een week mijn foto binnen. Goed verpakt.
    Het is een behoorlijk grote foto, die via een paar andere sites niet kon worden gemaakt van de foto die ik had. Bij andere websites kreeg ik een melding dat de resolutie te laag is. Bij White Wall niet. Ik heb de foto toch besteld en was eigenlijk een beetje bezorgd of het iets zou worden met de lage resolutie.
    Maar de foto ziet er prachtig uit. Ik ben heel erg tevreden over de afdruk.

    Sterke punten
    Hele mooie afdruk van de foto
    Snel geleverd in goede verpakking

    Zwakke punten
    Geen

    Door Carla op 18 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik lees heel wat kritieken over printerpix. 2vouchers via groupon besteld. 1 kalender en 2 albums. Bij bestellen site printerpix werd maar 1 code afgetrokken. De kalender. Gebeld, gemaild, geannuleerd, geld terug gestort en opnieuw besteld en bestelling perfect ontvangen.
    Geen Nederlands aan de telefoon is min punt en wat wachttijd maar ok!
    Maar hier tevreden klant.hebben echt best gedaan om onze fout bij bestelling recht te zetten. 2 bons op 1 bestelling aftrekken kan niet samen. Je moet 2 bestellingen doen.

    Sterke punten
    Alles perfect in orde gedaan
    Geduldig

    Zwakke punten
    Enkel Frans aan telefoon
    Staat niet duidelijk vermeld dat je 2 aparte bestellingen moet doen

    Door Katy op 27 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • In augustus 2015 kochten wij 2 giftvouchers voor 2 canvassen tegen een enigszins verlaagde prijs bij Printerpix. Wanneer ik de bestelling wou plaatsen, bleek onze code telkens "used" of "expired". Hierop trachtte ik via verschillende media contact op te nemen met de klantendienst. Via telefoon, spreekt men in België bizar genoeg GEEN Nederlands, ondanks mijn Frans bleek mevrouw het maar niet te begrijpen. Ik moest een e-mail sturen, maar hierop kreeg ik nooit antwoord. Via de chat moest ik Engels spreken. Ook hij bleek mij niet verder te kunnen helpen, gezien het over een Belgische aankoop gaat??? Ik heb verschillende keren gemaild en uiteindelijk een klachtenprocedure gestart. Op geen enkele kreeg ik op heden reactie. Ik begrijp niet dat een dergelijke organisatie nog bestaat. Jammer genoeg ging ik pas op zoek of er andere gedupeerden zijn nadat bleek dat het fout loopt ...
    Dit is te gek voor woorden.

    Sterke punten
    Dat had ik graag ontdekt, als iemand anders ze me kan geven?
    Lees: Geen dus

    Zwakke punten
    Geen service, geen zinvolle klantendienst. Ik raad niemand aan via deze website te bestellen.

    Door Annick op 1 februari 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Niet mee te werken. Slechte site en gebruiksonvriendelijk. Heb bijna mijn laptop weggesmeten. Wat een troep!

    Door Sha op 28 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik had 40 wenskaarten voor 2016 besteld op 11/12/2015.
    Foto.com beloofde op de website 1 a 2 werkdagen voor ontvangst van de fotos.
    Helaas nu zijn we 26/12/2015 en hebben nog steeds niets ontvangen. Ik heb ondertussen andere kaarten gekocht en verzonden. Dus voor mij een dubbele onkost. Deze kaarten kan ik volgend jaar ook niet meer gebruiken omdat er 2016 op gedrukt zou staan. Ik heb verschillende emails gestuurd en een automatisch gegenereerd bericht terug gekregen dat ze problemen hebben met alle bestellingen. Dus nogmaals gemaild om te annuleren wantde levering is te laat en gevraagt voor terugstorting van mijn geld wat er wel onmiddelijk afging bij bestelling. Ik krijg in totaal geen antwoord meer of enige inlichting.

    Sterke punten
    Vroeger werkte dit perfect, maar nu heel duidelijk in de zware afgang

    Door Coclez op 26 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik lees veel klachten over printerpix, maar eigenlijk ben ik zeer tevreden. Ik heb ook zoals veel van jullie een Groupon gekocht om een fotoboek te laten maken van 100 pagina's. Ik ben in oktober 2015 begonnen met het boek. Omdat dit boek zou gaan over de geboorte van mijn dochter en haar eerste levensjaar wilde ik er extra aandacht aan geven. Ik wist dat mijn Groupon op 10 december 2015 zou verlopen. Ik heb er bijna 2 maanden dagelijks aan gewerkt om een jaar op 100 pagina's te krijgen en elke keer startte het programma goed op en kon ik verder waar ik de laatste keer gestopt was. Ik heb op 2 december het boek besteld, mijn Groupon code ingevoerd en de verzendkosten via ideal betaald. Dit ging prima en zonder problemen. Ook netjes een bevestiging van printerpix gekregen dat ze de order binnen hadden gekregen. Nu 15 december het boek al binnen gekregen. Goed verpakt en zonder beschadigingen. Het is een super mooi boek geworden de foto's zijn zeer scherp gedrukt en het ziet er prachtig uit, zoo ook alle kleuren. Ik ben zeer tevreden over printerpix! Ik hield mijn hart vast toen ik al die negatieve ervaringen las. Ik heb er niks van gemerkt en ben super blij met dit boek!!

    Sterke punten
    Super snel mijn boek binnen. Fijn dat printerpix je makende fotoboek telkens na zoveel minuten opslaat. Mooie scherpe en heldere kleuren en mooi papier!

    Zwakke punten
    Geen

    Door Christa op 15 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Kalender 2 november 2015 gekocht. Ik had een groupon bon. Met een paar uurtjes tijd was de kalender klaar en heb ik de kalender gekocht. Eindstand stond er dat er iets was fout gegaan met de betaling maar er was wel geld afgeschreven dus er was helemaal niks fouts gegaan alleen het systeem van printerpix doet het gewoon niet goed. (ideal) Daarna heb ik 7 mails gestuurd en geen enkele reactie. Gebeld.. En kreeg geen nederlander aan de telefoon dus er zou terug gebeld worden maar is niet gebeurd. Vandaag een uur in de wacht gestaan en nog steeds niemand gesproken. Live chatten heeft ook niet zoveel zin want ze reageren gerust 20 minuten later of gewoon niet. Halve dag al mee bezig om contact te krijgen. Deze mensen laten je gewoon zitten. Het komt er eigenlijk op neer dat je je geld kwijt ben

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Anoniem op 15 december 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nooit meer! Wel afgeschreven, maar bestelling onvindbaar! Aldi neemt niet eens de moeite om na te gaan hoe het kan gebeuren dat geld wordt afgeschreven voor een bestelling die volgens hun niet geplaatst is. Klantenservice gemakzuchtig en op het brutale af! Waardeloos

    Zwakke punten
    Betalen voor niet verwerkte bestelling

    Door Nathalie op 9 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ook wij zijn niet tevreden over de service. Zolang alles goed gaat is er geen probleem, maar o wee als er iets fout gaat, dan is men niet thuis. Ook ik kreeg alleen maar contact met engelstalige medewerkers, ondanks dat ik het mailadres van een nederlandse medewerker kreeg. Maar die heeft nooit teruggemaild of gebeld. Er was iets met een betaling fout gegaan bij hun bank, maar ik moest dat uitzoeken, werd mij verteld. Bij mijn bank was het gewoon afgeschreven. Nooit meer iets gehoord, weg geld!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alleen engelstalig, niet bereid iets uit te zoeken.

    Door Peter op 5 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Geboortekaartjes gemaakt via Aldi fotoservice.
    Na bevestiging van de bestelling 6 dagen later bericht ontvangen dat ze zijn verstuurd.
    Na 4 dagen nog niets ontvangen.
    Na enkele vergeefse pogingen om het contactformulier in te vullen gebeld.
    Na 15 minuten in de wacht te hebben gestaan verteld de dame aan de andere kant van de lijn mij doodleuk dat ze pas na 2 weken een onderzoek mag opstarten. Nakijken waar de kaartjes zijn kon ze niet. Ik mag op 3 september bellen als ik ze nog niet heb ontvangen!
    Als je een beroep doet op de door Aldi aangeven levertijden van 10 dagen wordt je gewoon afgescheept met een verwijzing naar de algemene voorwaarden.
    Totaal geen begrip voor de klant en de situatie. Hopelijk ontvang ik de kaartjes voor de eerste verjaardag van mijn dochter, dan gebruik ik ze als uitnodiging voor haar verjaardagsfeestje. Zijn ze toch nog ergens goed voor.

    Sterke punten
    Software werkt aardig

    Zwakke punten
    - Afhandeling bestelling, deze moet uit Duitsland komen en als de vrachtauto niet vol is wachten ze gewoon een paar dagen langer.
    - Telefonische bereikbaarheid
    - Afhandeling van klachten aan de telefoon

    Door M. op 24 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dinsdagavond een fotoslinger besteld. Op de website staat, verzending binnen 24 uur. Dus ruim op tijd voor de verjaardag van onze jongste dochter zondag zou ik denken.
    Donderdag nog steeds niks. Ik stuur tot 3 maal toe een online bericht (enkel online formulier dat je kan invullen, geen mail, geen telefoonnummer, niks).
    En ook geen antwoord.
    Ik krijg donderdag avond een bericht dat mijn pakje toch verzonden werd. Dus ik hoop om het nog vrijdag in de bus te vinden.
    Niet dus!
    Wat kan ik nu nog doen met een verjaardagsslinger waarvan de verjaardag gepasseerd is???!!
    Hopelijk krijg ik dus mijn centen terug!

    Sterke punten
    Ik dacht dat hun prijs en beloofde levertijd een sterk punt was, maar dit blijkt niet zo te zijn!

    Zwakke punten
    Levertijd die beloofd werd
    Geen antwoorden op contactformulieren

    Door Lenaerts op 14 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • In februari een canvas besteld om cadeau te geven. Na een hele tijd de canvas ontvangen. Helaas waren de kleuren waardeloos, een rood jurkje was zwart een een gedeelte van het gezichtje ook. Direct een mailtje weggedaan met foto's erbij en ik kreeg snel een reactie dat ze het heel vervelend vonden dat ik niet tevreden was, en dat ik de foto opnieuw "in het winkelwagentje" mocht zetten en dan een nieuwe zou ontvangen. Eind JUNI nog steeds niks ontvangen en nog maar eens gemaild. Dit keer een automatisch mailtje dat mijn mail goed aangekomen was en dat ik zsm een reactie zou krijgen. Ondertussen zijn we aangekomen in augustus, is de baby die op de canvas stond alweer een half jaar ouder en heb ik nog steeds geen canvas ontvangen.

    Sterke punten
    Niks. Want je kunt veel beloven, maar als je het niet nakomt heeft dat geen betekenis

    Zwakke punten
    Slechte kwaliteit
    Waardeloze klantenservice

    Door Louwers op 13 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De canvas was beeldschoon bij aankomst.
    Omdat hij bedoeld was voor onze keuken, die we aan het verbouwen zijn, zette ik hem netjes weg op mijn slaapkamer.
    Toen ik hem 2 maand later uit de verpakking nam, was hij helemaal afgebleekt.
    PFFFFFFFFFFF

    Sterke punten
    goedkoop

    Zwakke punten
    heel lange levertijd
    heel slechte kwaliteit

    Door heidi op 3 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb voor het eerst 40 posters in de maat 30x45 laten afdrukken bij aldifoto.nl. Als test en vanwege de aantrekkelijke prijs. Ik durf mezelf als serieus fotograaf kritisch te noemen; ik bestel per jaar vele honderden foto's in de maat 20x30 en groter en kan oprecht zeggen dat de kwaliteit van de posters van aldifoto ronduit perfect te noemen is! Doet niets onder voor de andere aanbieders! Aldifoto bedankt!

    Sterke punten
    Uitstekende kwaliteit foto's, zeer concurerende prijzen.

    Zwakke punten
    Niet ervaren.

    Door Michel op 17 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb via groupon 2 fotoboeken besteld. Diverse keren geprobeerd om een bestelling te plaatsen via de website, maar na het vullen van ongeveer 6 pagina's met foto's, geeft de website er de brui aan en slaat op tilt. Na opnieuw inloggen blijkt dat ik weer van voren af aan moest beginnen met het vullen van de bladzijdes, terwijl ik wel tussendoor de reeds gemaakte bladzijdes had opgeslagen. Die waren niet meer te bereiken. Na 3 pogingen (elke keer liep de website vast) ben ik gestopt. Ik heb eerst telefonisch kontakt gezocht; krijg een vriendelijke maar engels sprekende man aan de telefoon. Hij adviseerde mij een mailtje te sturen omdat hij mij niet verder kon helpen. Het Nederlandse Team zou de week daarna beginnen. Na diverse mailtjes gestuurd te hebben, is er nog steeds niet door het bedrijf gereageerd. Ik krijg enkel een standaard-ontvangstbevestiging, dat mijn mail behandeld zal worden. Vandaag opnieuw geprobeerd te bellen; na 20 minuten in de wacht, heb ik opgehangen. Weer een mailtje gestuurd, zelfde ontvangstbevestiging. De website blokkeert nu helemaal; je komt niet verder dan "kies een thema". Daarna niets meer.

    Sterke punten
    geen enkel

    Zwakke punten
    Zeer slechte klantenservice, zeer slecht telefonisch te bereiken, niet functionerende website.

    Door Dekkers op 18 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op 29 mei een bestelling gedaan, maar drie weken verder is mijn bestelling nog steeds in productie. Dit duurt wel erg lang. Doe geen bestelling bij printerpix!

    Zwakke punten
    Erg traag

    Door Gizem op 17 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb meerdere malen wat besteld bij Printerpix. Dit kwam eigenlijk omdat ik per toeval steeds goedkope vouchers had van Printerpix.

    Mijn eerste bestelling die ik binnen kreeg was een fotokalender, deze was in de verpakking helemaal gekreukt, super zonde en vervelend want het was een cadeau!

    Mijn tweede bestelling heb ik 10 februari besteld. Dit was een fotokalender voor mijn schoonzus. Uiteindelijk heb ik hem haar halverwege april (!!!) pas kunnen geven. Ik heb meerdere mailen contact geprobeerd te krijgen, wat uiteindelijk altijd met een Engelse call desk was (de Nederlandse collega was toevallig elke keer niet aanwezig). Uiteindelijk zeiden ze tegen mij dat ik geen huisnummer had opgegeven en ze dus mijn bestelling niet konden verzenden.

    Ze nemen dan dus geen contact met je op, nee ze wachten tot je zelf elke keer contact opneemt. Dit heeft dus dik twee maanden geduurd! En het was nog onzin ook, want mijn gegevens stonden al klaar van de vorige bestelling (die wel gewoon normaal geleverd was).
    Mijn laatste bestelling was echt voor mij het toppunt. Ik had een fotoboek voucher besteld. Een leergebonden fotoboek ter waarde van 45,95, deze was ten eerste al helemaal niet te vinden op hun site.
    Dus ik heb maar weer eens gemaild. Kreeg ik te horen dat ik een leervezelstof fotoboek van 40,95 mocht gebruiken. Dit vond ik al raar, want dit klopte dus ook niet. Ik weer gebeld met een Engelse call desk medewerker. Nou ik mocht er dus 6 pagina's bij plakken. Fijn, had net heel mijn fotoboek klaar op volgorde.Uiteindelijk toch maar snel nog wat foto's erbij geplakt.
    Toen ging de betaling niet goed, ze gaven aan dat ik met Ideal kon betalen. Maar als ik daarop klikte werd ik naar een creditcard betaling doorgestuurd. Ik weer gebeld en je kan dus helemaal niet met ideal betalen. Heel apart.

    Uiteindelijk mijn fotoboek besteld op 28 april en vandaag de dag nog steeds niet ontvangen!
    Hier heb ik twee keer een mail over gestuurd, waar gewoon niet op wordt gereageerd (terwijl je wel een ontvangstbevestiging krijgt).

    Ik heb nog één voucher om te gebruiken. Ik hoop dat ze het dan wel goed gaan doen.

    Sterke punten
    Kwaliteit is oke.

    Zwakke punten
    Slechte klantenservice, geen reactie van klantenservice, alleen Engelse call desk, het duurt heel lang voordat je je bestelling binnen krijgt, betalingen gaan stroef.

    Door Shannen op 26 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb een bon via groupon besteld voor een canvas doek op Printerpix, deze besteld en is binnen een week goed thuis aangekomen. Ik lees veel slechte reviews over dit bedrijf dus hield mn hart vast. De kwaliteit van het doek is ook goed en de foto is niet lelijk of gepixeld.

    Sterke punten
    Snelle levering

    Door Frederieke op 16 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Als trouwe klant van de Kruidvat ga ik regelmatig met mijn partner voor de aanbiedingen. Ik kreeg de actiefolder of lees ze af en toe, de prijzen van de kruidvat zijn uitstekend. Ik zoek regelmatig de juiste producten samen met mijn partner maar elektronische producten zijn duur. Als Surinaamse man zocht ik een lady shave voor mijn partner en ik. Voel me net soms John Williams maar elektronische verzorgings apparaten zijn duur.

    Sterke punten
    Voordelig
    Leuk assortiment
    Goede verdeling

    Zwakke punten
    Geen discounts

    Door Elvis op 6 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Reactie op review Ron van Bergen. In eerste instantie vernamen wij van dhr. van Bergen (Ron): a) dat de tekst op de cover was verschoven wat een fout bleek te zijn die ons verwijtbaar is. We hebben aangeboden het album terug te nemen en alsnog te voorzien van een juiste cover. b) de vermeende te donkere kleur bleek na onderzoek door een DTPer toch in de bron te zitten en daarmee ook logischerwijs in de afdruk. We hebben aangeboden om de albums terug te nemen en dit verder te onderzoeken (door te meten). Op voorgenoemde bevinding ontvingen we geen enkele reactie. Zes weken daarna ontvingen we het bericht dat 1 album dat ondertussen in de Filipijnen was beland verkleefde pagina's had gekregen (voor de duidelijkheid dit album was wat dat betreft in goede orde op het afleveradres ontvangen en ook het andere exemplaar is nog prima in orde). Een dergelijke bevinding kan volgens onze drukkerij en daarna ook verder bevestigd door Kodak alleen maar ontstaan na (langdurige)blootstelling aan bovennormale temperaturen. In onze rijke geschiedenis is iets dergelijks nog maar 1x eerder voorgekomen, dit bij een klant die een album met ook hoogglans afwerking op een erg hete dag op de hoedenplank van de auto in de volle zon had laten liggen. Dit is overigens op coulante wijze opgelost. Dhr. van Bergen is dit ook aangeboden. Kortom naar onze mening is dit het gevolg van oneigenlijk gebruik van ons product, waarbij we echter wel open staan voor een coulante regeling. Voorts hebben we ook aangeboden het album verder te willen onderzoeken om het 1 en ander ook officieel te kunnen (laten) vaststellen.

    Door FotoGoed B.V op 17 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 2 boeken besteld. De duurste kwaliteit, glans, XL en platliggend. Samen ruim 300 euro. Beide boeken zijn dof van kleur en de afdruk is donker. Van 1 boek is de tekst op de cover weggevallen. Het andere boek is opgestuurd naar Azie. Het betrof een babyboek voor oma. Ik heb gebruik gemaakt van dezelfde doos als Fotogoed heeft gebruikt en per luchtpost verstuurd. Bij ontvangst van het boek zaten alle bladzijden aan elkaar geplakt, kraakte het papier en zaten de bladzijdes vol met witte stippen. Natuurlijk heb ik geklaagd bij Fotogoed. Drs (?) de Boer antwoordde mij dat dit defect komt doordat het boek aan een hogere temperatuur was blootgesteld als 50 graden Celcius. Zij sturen volgens hem zelf ook vele boeken naar Oeganda maar daar gebeurd nooit iets met het boek. (??) Blijkbaar is een fotoboek naar de Filipijnen sturen onmogelijk. Dit terwijl de temperatuur daar niet hoger is als in Oeganda. Ik moet maar bij TNT gaan klagen volgens de heer de Boer. Dat doe ik niet. Ik zal de zaak voorleggen aan de kantonrechter. Conclusie: boeken dof en donker. Tekst op cover weggevallen. 1 Boek helemaal vernield na doorgestuurd te hebben. Advies: geen gebruik maken van dit bedrijf.

    Sterke punten
    geen

    Door ron op 15 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Kwaliteit:
    Donkere afdrukken
    Bij levering zat een klok deze is defect (kromme wijzers)
    Pakket was niet beschadigd.

    Levering:
    2 weken te laat.
    Geen update over voorgang van de bstelling

    Communicatie:
    In al mijn pogingen 1 maal een standaard email terug gekregen zonder inhoud.

    Conclusie:
    Ook pech, geld weg.

    Sterke punten
    Media aandacht, reclame en invloed op beoordeling sites.

    Zwakke punten
    Levertijd
    Kwaliteit
    Communicatie

    Door Magiel op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bij pixmania een stoomkoker gekocht die na enkele maanden stuk ging
    wij stuurden deze terug omdat er uiteraard nog waarborg op was.
    We kregen een mailtje terug (ondertussen al meerdere standaard)
    ""Wij hebben geen tijd om nederlandse mails te beantwoorden"", en verder in het "engels" dat de waarborg niet van toepassing is!
    Ik heb dus een sterk vermoeden dat ik opgelicht ben door PIXMANIA.
    Had ik eerder de revieuws gelezen had ik het kunnen weten, ik hoop
    hiermee een zo groot mogelijk aantal mensen te verwittigen.
    Voor mij nooit meer pixmania!

    Sterke punten
    geen

    Door Verhasse op 23 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


FotoPrintshops.nl

Op FotoPrintshops.nl lees je reviews over alle online fotoprintshops van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw online fotoprint ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!