• Super handige software. Erg gebruiksvriendelijk en veelzijdig. Keuze uit verschillende thema's indelingen en achtergronden. Leuke extra's om het album een persoonlijke touch te geven. Het bestelproces verloopt soepel en het boek is binnen een aantal werkdagen klaar. Goede prijs/kwalkiteitverhouding. Erg scherpe foto's, afgedrukt op stevig fotopapier.

    Sterke punten
    Keuze uit verschillende thema's, indelingen en achtergronden.
    Prijs/kwaliteit
    Scherpte van de foto's
    Stevig fotopapier
    Service

    Zwakke punten
    Beperkte keuze aan afmetingen fotoboeken.

    Door Marlon. op 19 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Via Groupon bon gekocht voor 2 lederen A4 landscape boeken van 100 blz. Ik betaalde hier 34€ voor.
    Blijkt nu wanneer ik probeer de boeken te maken blokkeert het programma Halfweg bij het automatisch opslaan van het project.Dit heb ik al 2 maal meegemaakt op verschillende computers en na ee vijftal uren werk.Dit is echt om uw ................. Op te eten.
    Nadien geprobeerd om project terug in te laden, noegabollen.
    Zeer teleurgesteld.Graag zou ik mijn geld terugkrijgen maar weet niet goed hoe?

    Sterke punten
    Dikke vodden

    Zwakke punten
    Marsjeert niet naar behoren ,zoniet helemaal niet.

    Door Luyten Rudy op 27 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Simpele afdruk van een paar foto's duurt nu al 11/2 week en nog steeds niets ontvangen. Klagen per mail kan pas na 14 dagen na mail van Aldi dat foto' s zijn verzonden. Niet eerste zeer slechte ervaring.Een paar Posters afleveren heeft 2 1/2 3 maand geduurd. Ga nooit in zee met Aldi fotoservice. Woord Klantvriendelijkheid kent men niet.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zeer lange levertijd. Slechte service.

    Door W van Lammer op 26 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Door een fout op de Aldifoto site, heb ik 2x moeten betalen om mijn product te krijgen. (Dezelfde fout is mijn eerder overkomen, maar toen hebben ze me gewoon terug betaald.)
    Ik krijg een 'je liegt' mail, waarin ze inzicht in mijn bankrekening eisen om te bewijzen dat ik 2x betaald heb, terwijl zij dat prima via hun eigen administratie kunnen. (Hebben ze de vorige keer ook gedaan.)

    Sterke punten
    NVT

    Zwakke punten
    Klanten behandelen als dieven.

    Door Richard op 14 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • NOOIT hier iets bestellen. Ik heb ruim een maand geleden twee fotoboeken besteld via Groupon, maar deze zijn nu ruim een maand later nog steeds niet aangekomen. Deze zullen ook niet meer aankomen, want de status staat al 3.5 week op 'verzonden'. Klantenservice 1x bereikt na 15 minuten in de wachtrij te hebben gestaan. De persoon die Nederlands spreekt was 'even niet aanwezig' en de fotoboeken waren verzonden volgens deze vrouw. Als ze een tussenstop maken op Saturnus zou het kunnen, maar dat lijkt me sterk.

    Zwakke punten
    Alles wat je bedenken kan.

    Door TB op 13 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De fotoboekenspecialist klinkt erg indrukwekkend maar…….., het betreft één mevrouw; zij bevestigt al haar correspondentie steevast met: Mary Ann van Santen, volgens de Kamer van Koophandel: Mary Ann van Asperen van Santen. Ze is 24 juni 1967 in Rotterdam geboren, woont in een huurhuis (Acht Boerijen 9, 7981 EK Diever) wat wordt gehuurd van de Stichting Actium.

    Sedert (eerst) 22 juli 2016 heeft deze mevrouw zich als eenmansbedrijf geregistreerd in de Kamer van Koophandel onder inschrijfnummer 66541026, handelend onder de namen: www.defotoboekensprecialist.nl en
    www. jouwfotoosmijnboek.nl

    Ik heb op 10 februari 2017 € 581,50 aan haar betaald voor één fotoboek + twee kopieën.

    Vanaf 17 februari 2017 reageert deze mevrouw niet op e-mails noch op telefoon.

    Ik heb inmiddels de overeenkomst met haar buitengerechtelijk en met onmiddellijke ingang ontbonden en schakel een deurwaarder in.

    Dus……….u bent gewaarschuwd.


    Door Pennings op 7 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • we hebben al 4 fotoboeken gehad van printerpix gewoon super ziet er netjes uit goede service mooi op tijd

    Sterke punten
    super service

    Zwakke punten
    geen

    Door Rob op 25 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hoewel in de website staat dat men vragen binnen 24 uur beantwoordt, krijg ik op een simpele vraag nog géén antwoord na een week! Pas na ingrijpen van Groupon komt eerst in het engels, dan ook in het Nederlands, na 2 weken een serie niet adequate reacties en uiteraard te laat voor een oplossing! Heb uiteindelijk via Groupon mijn (reeds betaalde) bestelling kunnen annuleren en zij beloven het betaalde te restitueren. ZEER SLECHTE ZAAK!
    Groupon zal deze "relatie" nader tegen het licht houden, want ook voor hun geen reclame.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    geen contact

    Door Herman op 25 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik wens een terugbetaling van de 4 vouchers fotoboek 40 pg A4.
    Ik ben binnen mijn wettelijke termijn maar kan met de groupon code geen fotoboek maken, dit heb ik al meerdere keren geprobeerd en jullie hierover gemaild.
    Het contact met jullie is een schijnvertoning.
    Als ik binnen de week geen bericht heb van terugbetaling, dan meld ik dit aan Testaankoop!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    misleidende reclame
    malafide
    website
    slechte service
    enz...

    Door Nicole op 24 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik wens deTerugbetaling van de 4 vouchers kristalkader 28/23. Ik ben binnen mijn wettelijke termijn maar krijg geen antwoord.
    2. Hulp bij het maken van mijn album
    Nl ik heb bij het openen van mijn fotoboek geen rooster onderaan met de bladzijden. Ik kan dus geen pagina's verschuiven of deleten.
    Regelmatig verdwijnt mijn fotoboek uit mijn projecten
    Het beeld op mijn scherm is te groot, de hulp marge staat buiten beeld
    3. Het afgewerkte album Rwanda blijft maar onderweg.
    4. Het contact met jullie is maar een schijnvertoning

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    malafide

    Door lut op 13 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Via Groupon voucher gekocht voor 5 kalenders de bestelling ging vlot het enige positieve in mijn geval. De ontwikkeling van de foto's op de kalender zijn niet mooi afgedrukt te weinig pixels, sommige wazig en rode vlekken in de gezichten. Al 3 mails gestuurd maar krijg steeds de zelfde Engelse mail terug met de melding, dat het jammer is dit te horen. Maar wat de oplossing er voor is? Ze doen grote promoties maar weet waarom?

    Zwakke punten
    Slechte ontwikkelde kalender foto's te weinig pixels

    Door Marleen op 29 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hier niet kopen. Wilde Groupon inwisselen maar het systeem wilde het niet verrekenen. Fotoboek nu helemaal klaar maar ik ga niet voor opgegeven bedrag betalen. Meerdere keren contact maar er wordt niets aan gedaan. Waardeloos!!!! Hier niet bestellen!!!!

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    Alles

    Door marika op 16 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Via een cadeaubon in Vivabox liet ik een medium premium fotoboek aanmaken bij tictac photo. Zij stuurden me per email een tegoedcode én de melding: 'levering naar adressen in België is gratis'. Ik maak dus mijn fotoboek aan en kies geen enkele optie. Uit de factuur bij bestelling blijkt dan ook dat de kostprijs voor aanmaak van het boek 0 euro is. Doch dan staat er plots 5 euro verzendingskosten bij, waarvan ik er nog 2,5 moet betalen aangezien de cadeaubon voor een bepaald bedrag staat. Je kan meerdere opties kiezen voor de levering (oa zelf gaan afhalen in Brussel (kosteloos), of zelf afhalen in een krantenwinkel (ong. 5 euro) of per post aan huis laten leveren (ong. 10 euro). Ik betaalde de 2,5 euro online tijdens de bestelling en stuurde vervolgens een email naar tictac photo (met kopie van hun email waarin staat: gratis levering aan huis). Ze antwoorden met 2 zinnen in onverstaanbaar Nederlands (wellicht door google translate omgezet). Dus stuurde ik een tweede email voor meer toelichting. Deze keer was het Nederlands wat beter verstaanbaar, doch het komt erop neer dat ik zogezegd zou gekozen hebben voor 'duurder zijdepapier', wat helemaal niet waar is. De afrekening die ik zag vermeldde duidelijk 'fotoboek = 0 euro'. En daarbij kwamen dan de verzendkosten. Ze blijven blijkbaar doof aan één oor wat betreft de verzendkosten, die volgens hun eerste email '100% gratis zijn'. Nu heb ik er voor betaald én mag ik me verplaatsen om het fotoboek te gaan afhalen als het klaar is. Tussen bestelling en vandaag zijn ondertussen 11 dagen verlopen, en mijn account op hun website vermeldt dat 'mijn bestelling nog niet is afgewerkt'... Kortom: ik ben allesbehalve tevreden over deze gang van zaken (de kwaliteit valt nog af te wachten). Ik heb veel ervaring met andere fotoboekaanbieders (Albelli, Cewe, Photobox, ...) en die steken er allemaal boven uit (levering aan huis na 5 dagen; vriendelijke klantendienst bij probleem (ze bieden zelfs: 'niet tevreden geld terug' of 'nieuwe tegoedbon aan').

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Klantendienst spreekt geen behoorlijk Nederlands en is onbehulpzaam en misleidend.
    Erg lange levertijd.

    Door Helga op 10 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb een fotoboek besteld dat ik graag voor kerst in huis wilde hebben. Ik heb alles gekocht voor de uiterlijke besteldatum, maar het is nu 6 januari en ik heb nog steeds niets ontvangen. Een keer met de klantenservice gebeld die zei het proces te versnellen waarna ik een mail zou ontvangen. Nooit gebeurd. Ook op verschillende mails wordt niet gereageerd. Ik zou dit bedrijf aan iedereen afraden. Dit is de slechte service die ik ooit gehad heb.

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    Uitzonderlijk slechte service. Slecht platform. Misleidende reclame.

    Door Jeffrey op 6 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op aanraden van een kennis heb ik Fotogoed eens geprobeerd ik was op zoek naar een partij die een groot album met heel veel pagina's kon aanbieden. Ik koos voor een XXL album staand (29x36cm) met 160 pagina's, toen bleek dat ik eigenlijk 188 pagina's nodig had (160 is het maximum), bleek dat tot mijn genoegen ook geen enkel probleem dit kon wel als maatwerk. Via perfecte begeleiding via telefoon en email had ik mijn China reis album compleet en kon ik dit zogenaamde Maxi album verrassend goedkoop afrekenen en bleek ik ook nog eens (werd ik op geattendeerd) gebruik te kunnen maken van een nieuwsbrief actie waarmee ik nog eens een forse korting kreeg. Na 5 dagen werd het album netjes aan de deur bezorgd. Een schitterend resultaat, prachtige afdrukken, mooie vlakke binding voorzien van een mooie omslag, al met al een fantastische herinnering aan mijn China reis van 2 maanden die ik nu steeds weer kan herbeleven.
    Dank voor dit album en alle hulp die ik mocht ontvangen

    Sterke punten
    kwaliteit, service, software en persoonlijke benadering

    Zwakke punten
    niet kunnen ontdekken wellicht is de software bij eerste gebruik wat ingewikkeld door de vele functies die er zijn

    Door van Arkel op 31 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • I received my order on the 19-10-2016 and he was damaged und not to use (Poster 101 cm x 50 cm). I sended photos of the damaged product to printerpix. But they will not help me with that problem. I want tot send it back and have a new delivery who is not damaged. Or my money back, that is up to you.

    My ordernumber is: 14199797



    I have paid € 125,- and now nobody is responce by printerpix !!! What a TERRIBLE CUSTOMER SERVICE.



    Please Printerpix, give me an answer!!!!!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles wat je maar kunt bedenken, hoofdzakelijk de klantenservice welke nergens op reageert!!!

    Door Rob F. op 24 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb de afgelopen maanden vier verschillende fotoboeken gemaakt en ze zijn allemaal netjes bezorgd en zien er goed uit. Ik heb Printerpix gekozen vanwege de superlage prijs: € 35,- voor een boek van 100 pagina's van 20x30 cm (incl. luxe papier en verzendkosten). Het heeft wel lang geduurd voor ik aan de onhandige programmatuur gewend was. Ik weet nu de beste methode: maak de pagina's eerst leeg en sleep dan je foto's naar de pagina. Ze hoeft ze dan alleen groter of kleiner te maken en naar de juiste plaats te slepen. Niet proberen er allerlei mooie dingen aan toe te voegen.

    Sterke punten
    Lage prijs

    Zwakke punten
    onhandige programmatuur

    Door Ton op 23 december 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 2 canvassen besteld waarvan een perfect en de andere beschadigd. Ik heb een email met mijn klacht gestuurd en binnen het tijdbestek van 1 kalenderweek had ik EN een correcte reactie EN een nieuwe canvas binnen.
    Kortom:mooie canvassen en goede service, hier bestel ik de volgende keer weer.

    Sterke punten
    Klantenservice, mooie kwaliteit canvassen.

    Door Stephanie op 21 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Aldi -fotoservice levert foto's in een CIRCA- formaat wat inhoudt dat als je foto's bestelt in formaat 9x13 je formaat 8.8x11,5 krijgt. Dit is in deze maat een groot verschil. Landschappen en gebouwen komen niet tot hun recht.De Aldi- fotoservive trekt zich van herhaalde klachten niets aan. Hun argument: je bent het zelf schuld, je hebt onze "perfecte"site niet goed ingevuld.
    Aldi is niet aangesloten bij de Geschillencommissie.
    Dus als klant kun je geen enkele kant op.Mijn advies is dus : ook al is Aldi goedkoop, kies er niet voor! Aldi werkt samen met CEWE.Hier zijn veel fotoservices van andere winkelketens bijaangesloten. Opgelet dus.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    waardeloze service

    Door Jeannie op 12 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hieronder mijn klacht inclusief de reactie van WhiteWall:
    Kleuren : Geachte heer, mevrouw,
    Ik heb zojuist een kalender ontvangen die ik heb besteld en wat mij opvalt is dat de fotos er veel donkerder en fletser uit zien als op mijn monitor. Ik werk in Phrofoto RGB 16 bits met een monitor die is gekalibreerd met Xrite i1 Display Pro en converteer de bestanden na bewerking in het geval van de kalender naar 8 Bits jpg. Kunt u mij uitleggen hoe het kan dat mijn fotos er zo donker en flets uit zien. Dit is de eerste keer dat ik bij whitewall heb besteld en was voor mij een test om voor Whitewall te kiezen aangezien ik voornemens ben een grote foto als directdruk op acryl te bestellen, echter met dit resultaat donkere en fletse fotos zal ik dat, mede gezien de prijs niet doen

    Reactie van WhiteWall: Helaas kunnen we hierin uw klacht niet echt herkennen. De kleuren schijnen aardig overeen te komen met onze kwaliteitscriteria. Ze schijnen zelfs iets krachtiger en zeker niet donkerder en fletser te zijn. Ook kunnen we in de bestanden de door u vermeldde rode kleur in de rotsen niet waarnemen.
    Graag willen we nogmaals aanstippen, dat kalenders en fotoboeken geen fotografische belichtingen zijn, maar in een drukproces vervaardigd worden ->> Dit mag geen excuus zijn om dan maar mindere kwaliteit te leveren, zeker niet gezien de prijs die WhiteWall vraagt voor haar kalenders!!!!

    Needles to say dat ik geen artikelen bij WhiteWall zal bestellen en WhiteWall ook zeker NIET zal aanraden bij vrienden of kennissen

    Sterke punten
    GEEN !!

    Zwakke punten
    Ik vraag me af of WhiteWall haar klanten serieus neemt!!!
    Gezien de prijzen die WhiteWall vraagt, was dit een zeer slechte ervaring en ik zal WhiteWall dan ook zeker NIET aanraden. Ik heb goede verhalen gehoord over ProFotoNet en ik zal mijn DiBond daar laten afdrukken.

    Voor mij GEEN WhiteWall meer!!!

    Door Marcel op 11 december 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nee, ik zou dit niet doen.
    Slechte ervaring. Als ik bel krijg ik iemand aan de lijn die Engels spreekt. De medewerker die Nederlands spreekt is er altijd even niet.
    Ik probeer iets te traceren omdat mijn bestelling niet is aangekomen. Aanvankelijk was mij beloofd dat het opnieuw tegen een vergoeding van 9,95 alsnog gestuurd zou worden. Ik wacht tot op heden nog steeds op deze email.
    Ik ben al sinds 19 oktober hiermee bezig. Wissel snel mijn grouponbon in voor de tweede order.
    Jammer.

    Door Shirley op 7 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Website dramatisch: 6 uur er over gedaan om een 100 pagina's fotoboek te vullen. Je geduld wordt hier wel erg op de proef gesteld. De extra tijd die je kwijt bent tov andere fotoboek leveranciers, weegt niet op tegen de korting.

    Sterke punten
    Geen (hopelijk het eindresultaat = het fotoboek zelf)

    Zwakke punten
    website, programma, check-out etc. Lijkt wel een programma uit de jaren negentig

    Door Kerckhoffs op 3 december 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Met heel veel moeite een fotoboek in elkaar geplakt. Programma meerdere malen vastgelopen en dus weer gedeeltelijk opnieuw moeten beginnen. Ik wacht nu echtel al bijna 3 weken op mijn album. Was een Sinterklaascadeautje maar gaat het niet worden denk ik. Hopelijk komt het nog...
    Ik snap niet dat Groupon met dit bedrijf samenwerkt. Geeft ook Groupon een slechte reputatie

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slechte programmatuur en hele slechte servie

    Door Tom op 1 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Terrible Service.
    The photobook arrived 10 days after it was due - too late for the 50th birthday party it was made for.
    After 5 days I called and was told it still hadn't been printed. No email or call to warn me - they simply were going to send it our late.
    As it hadn't been sent, I asked for it to be sent by fast post. They said this was impossible. I even asked if I could pay for the fast post. They refused. Said it wasn't possible.
    They offered a voucher, but I refused.
    I'll never use them again.

    For information, their .nl site is actually a printer in Berlin - making it harder for them to actually help when there are problems like this

    The product itself is fine.

    Door ben op 20 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wat een oplichters. Je koopt via groupon 3 kalenders en na uren 12 fotootjes uploaden bestel je ze en dan krijg je er maar 2. Dus 3 betalen.....2 halen..mooie deal. Als je belt lullen ze alleen engels. Wat een prutsers zeg. Oplossen willen ze niet....ja als je betaald.....dusssss op naar een andere leverancier.

    Sterke punten
    Geen enkele.

    Zwakke punten
    Niet leveren waar je recht op heb. Geen nederlands sprekende medewerkers.

    Door Miranda op 19 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


FotoPrintshops.nl

Op FotoPrintshops.nl lees je reviews over alle online fotoprintshops van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw online fotoprint ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!