• Als trouwe klant van de Kruidvat ga ik regelmatig met mijn partner voor de aanbiedingen. Ik kreeg de actiefolder of lees ze af en toe, de prijzen van de kruidvat zijn uitstekend. Ik zoek regelmatig de juiste producten samen met mijn partner maar elektronische producten zijn duur. Als Surinaamse man zocht ik een lady shave voor mijn partner en ik. Voel me net soms John Williams maar elektronische verzorgings apparaten zijn duur.

    Sterke punten
    Voordelig
    Leuk assortiment
    Goede verdeling

    Zwakke punten
    Geen discounts

    Door Elvis op 6 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Reactie op review Ron van Bergen. In eerste instantie vernamen wij van dhr. van Bergen (Ron): a) dat de tekst op de cover was verschoven wat een fout bleek te zijn die ons verwijtbaar is. We hebben aangeboden het album terug te nemen en alsnog te voorzien van een juiste cover. b) de vermeende te donkere kleur bleek na onderzoek door een DTPer toch in de bron te zitten en daarmee ook logischerwijs in de afdruk. We hebben aangeboden om de albums terug te nemen en dit verder te onderzoeken (door te meten). Op voorgenoemde bevinding ontvingen we geen enkele reactie. Zes weken daarna ontvingen we het bericht dat 1 album dat ondertussen in de Filipijnen was beland verkleefde pagina's had gekregen (voor de duidelijkheid dit album was wat dat betreft in goede orde op het afleveradres ontvangen en ook het andere exemplaar is nog prima in orde). Een dergelijke bevinding kan volgens onze drukkerij en daarna ook verder bevestigd door Kodak alleen maar ontstaan na (langdurige)blootstelling aan bovennormale temperaturen. In onze rijke geschiedenis is iets dergelijks nog maar 1x eerder voorgekomen, dit bij een klant die een album met ook hoogglans afwerking op een erg hete dag op de hoedenplank van de auto in de volle zon had laten liggen. Dit is overigens op coulante wijze opgelost. Dhr. van Bergen is dit ook aangeboden. Kortom naar onze mening is dit het gevolg van oneigenlijk gebruik van ons product, waarbij we echter wel open staan voor een coulante regeling. Voorts hebben we ook aangeboden het album verder te willen onderzoeken om het 1 en ander ook officieel te kunnen (laten) vaststellen.

    Door FotoGoed B.V op 17 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 2 boeken besteld. De duurste kwaliteit, glans, XL en platliggend. Samen ruim 300 euro. Beide boeken zijn dof van kleur en de afdruk is donker. Van 1 boek is de tekst op de cover weggevallen. Het andere boek is opgestuurd naar Azie. Het betrof een babyboek voor oma. Ik heb gebruik gemaakt van dezelfde doos als Fotogoed heeft gebruikt en per luchtpost verstuurd. Bij ontvangst van het boek zaten alle bladzijden aan elkaar geplakt, kraakte het papier en zaten de bladzijdes vol met witte stippen. Natuurlijk heb ik geklaagd bij Fotogoed. Drs (?) de Boer antwoordde mij dat dit defect komt doordat het boek aan een hogere temperatuur was blootgesteld als 50 graden Celcius. Zij sturen volgens hem zelf ook vele boeken naar Oeganda maar daar gebeurd nooit iets met het boek. (??) Blijkbaar is een fotoboek naar de Filipijnen sturen onmogelijk. Dit terwijl de temperatuur daar niet hoger is als in Oeganda. Ik moet maar bij TNT gaan klagen volgens de heer de Boer. Dat doe ik niet. Ik zal de zaak voorleggen aan de kantonrechter. Conclusie: boeken dof en donker. Tekst op cover weggevallen. 1 Boek helemaal vernield na doorgestuurd te hebben. Advies: geen gebruik maken van dit bedrijf.

    Sterke punten
    geen

    Door ron op 15 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Kwaliteit:
    Donkere afdrukken
    Bij levering zat een klok deze is defect (kromme wijzers)
    Pakket was niet beschadigd.

    Levering:
    2 weken te laat.
    Geen update over voorgang van de bstelling

    Communicatie:
    In al mijn pogingen 1 maal een standaard email terug gekregen zonder inhoud.

    Conclusie:
    Ook pech, geld weg.

    Sterke punten
    Media aandacht, reclame en invloed op beoordeling sites.

    Zwakke punten
    Levertijd
    Kwaliteit
    Communicatie

    Door Magiel op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bij pixmania een stoomkoker gekocht die na enkele maanden stuk ging
    wij stuurden deze terug omdat er uiteraard nog waarborg op was.
    We kregen een mailtje terug (ondertussen al meerdere standaard)
    ""Wij hebben geen tijd om nederlandse mails te beantwoorden"", en verder in het "engels" dat de waarborg niet van toepassing is!
    Ik heb dus een sterk vermoeden dat ik opgelicht ben door PIXMANIA.
    Had ik eerder de revieuws gelezen had ik het kunnen weten, ik hoop
    hiermee een zo groot mogelijk aantal mensen te verwittigen.
    Voor mij nooit meer pixmania!

    Sterke punten
    geen

    Door Verhasse op 23 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ook via groupon 2 dure fotoboeken besteld. Deze zijn na lang wachten nog steeds niet binnen! Net telefonisch contact proberen te leggen, maar sta inmiddels al 20 minuten in de wacht....

    Zwakke punten
    Slechte service qua leveringstermijn.
    Niet/slecht telefonisch bereikbaar.

    Door Kiewik op 16 februari 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Blij verrast was ik toen ik mijn eerst fotoboek van Fotogoed binnenkreeg.
    Ik heb al enkele boeken bij andere aanbieders gemaakt maar de kwaliteit viel vaak tegen. Nu ben ik gewoon een amateur wat fotografie betreft maar het viel mij op dat het gloss fotoboek dat ik van fotogoed ontving een echt betere afdruk is dan mijn vorige boeken.

    Sterke punten
    goede kwaliteit afdruk
    uitgebreide software
    goede handleiding

    Zwakke punten
    Lange wachttijd bij bij bellen met de helpdesk. Mail werd wel binnen een uur beantwoord.

    Door peter op 12 februari 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • eind oktober via groupon 2 groupons besteld. 2 november mijn bestelling gedaan en 7 november kreeg ik een mail dat ze onderweg waren. 28 november heb ik gemaild dat mijn bestelling nog niet binnen was. Ik kreeg terug dat ik mijn huisnummer door moest geven en dit heb ik dan ook gedaan en gecontroleerd op mijn profiel of het nu goed was. 11 december is er weer een mail verzonden met dat mijn bestelling onderweg was.
    9 januari heb ik weer gemaild omdat de bestelling nog niet binnen was. 15 januari kreeg ik een mail terug waarin opnieuw op mijn huisnummer werd gevraagd en ik deze opnieuw heb gegeven. 21 januari heb ik opnieuw gemaild met hoe het er nu voor staat op 2 februari (!!!!) kreeg ik een mail terug waarin opnieuw werd verteld dat ik mijn huisnummer door moest geven. Er wordt in deze mail niet duidelijk of ik mijn bestelling √ľberhaupt nog wel kan verwachten...

    Ik ben zwaar teleurgesteld en vind dit echt geen service. Het was een cadeau voor mijn ouders voor november en nu 4 maanden (!!!!) later heb ik mijn bestelling nog steeds niet binnen.
    Ik ga er alles aan doen om mijn geld terug te krijgen.

    Sterke punten
    helemaal geen

    Zwakke punten
    klantenservice echt om te huilen

    Door Robin op 4 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb in oktober een fotoboek besteld..Jawel met actie groupon.
    Na 2 maanden is deze geleverd. Zag er prima uit, alleen slecht verpakt waardoor de kaft helemaal gescheurd was. Dit gemeld..en ik kreeg een nieuwe..( niet gecommuniceerd..maar wel geleverd) Prima zou je zeggen..Maar ook deze was weer beschadigd door transport..oke..dan is dat zo.( beschadigingen waren minder..ik kon er wel mee leven) Ik doe het boek open, en wist niet wat ik zag,..Het leek alsof de kleur inkt op was..Sommige foto's waren goed. Maar ook pagina's met geel verschoten fotoos..Je kunt amper zien wat er opstaat..
    Dus dit weer gemeld..geen reactie..3 x gemeld met fottoos erbij..zodat ze het verschil zien met oude en nieuwe boek..Maar helaas...geen reactie.
    Dus toch maar even bellen..
    Helaas dit nummer is niet in gebruik!!

    Sterke punten
    Goede promoties met acties.

    Zwakke punten
    - Slechte verpakking, passend bij het product.
    - Geen controle over productie, waardoor productie zeer slecht afgeleverd word
    - Zeer lange levertijden.
    - Geen communicatie..en geen telefonisch contact mogelijk
    Het lijkt erop dat het einde oefening is met dit bedrijf

    Door helmie op 21 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In oktober heb ik via Groupon een bon gekocht voor een agenda te maken. Dit was voor een kado voor 28 oktober. Momenteel heb ik nog steeds geen agenda ontvangen?! Heb al tig x gebeld mwt jullie waarbij wachttijd elke x min vijf min is. Mijn bestelling is al twee x op de prioriteiten lijst gezet. Medewerkers hebben mij al vier x verteld dat de bestelling er binnen een week moet komen. Wn ik zou al 2 x worden teruggebeld door een Engelstalige manager , wat natuurlijk nooit gebeurd is?! Ik ben de hoop kwijt maar ik ga net zolang door tot ik mijn bestelling binnen heb.

    Sterke punten
    Geen enkele!

    Zwakke punten
    Niet bekwame klantenservice. Sturen je van kastje naar de muur. Beloven je elke x beterschap maar wordt helemaal niets aan je klacht gedaan!noit bestellen hierbij!!!

    Door Natasja op 4 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wat een slechte tot geen klantenservice, na 6 weken nog steeds niets geleverd gekregen en de telefoon wordt gewoon niet opgenomen. Er wordt vrijwel niet gereageerd op mijn mails, de paar keer dat ze dat wel deden beloofden ze zsm levering maar i.i.g. voor de kerst, niet dus.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    geen levering, geen contact mogelijk

    Door Hoevenaars op 30 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Slechte website, laad slecht, je hebt wel opties met bewerken van je foto album maar het werkt gewoon niet, reageert niet zoals het zou moeten doen, zo sloom, sloom en omslachtig en gewoon niet makkelijk.

    Meer dan twee weken geleden besteld en nu nog niet binnen! Meer dan week geleden een mail gehad dat het die dag zou worden verzonden...
    Hou mn hart vast voor het eindresultaat.

    Kortom mijn advies: PRINTERPIX NIET DOEN!! Ook niet met hele goedkope actie. Je gaat spijt krijgen.

    Sterke punten
    Goedkoop bij ACTIE.

    Zwakke punten
    - Zeer slechte website om fotoalbum mee te maken
    - Zeer lange levertijd

    Door Michelle op 11 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Het enige dat dit bedrijf doet is mijn emailbox vullen met spamberichten. Je kan je af blijven melden, maar de spam blijft gewoon doorgaan. Als je daar dan een klacht over indient zeggen ze dat ze er niets aan kunnen (lees willen) doen. Ik zou nooit iets bestellen bij een webshop die zich niet aan de standaard regelgeving kan houden.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Ze blijven maar SPAM sturen en weigeren daar iets aan te doen. Afmelden heeft geen zijn, al meerdere malen gedaan maar dat heeft geen effect.

    Door Visser op 25 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik raad de blokker foto service site niet aan! Het duurt ontzettend lang voordat de foto's ge-upload worden, of in mijn geval ben ik al maanden bezig om een bestelling te plaatsen. (De enige reden dat ik bij de blokker blijf proberen is omdat ik in mijn foto boek foto's van dezelfde kwaliteit, formaat en kleurpalet wil hebben)
    Het lijkt wel of door deze site mn hele laptop niet normaal meer reageert als ik weer eens een poging waag om foto's te bestellen.
    Frustrerend, dat is het!

    Zwakke punten
    Duurt te lang of de foto's worden in het ergste geval helemaal niet ge-upload.

    Door JT op 8 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Top. Heel snel bezorgd en kwaliteit is geweldig . Ben heel blij met white wall .

    Sterke punten
    Snel

    Zwakke punten
    Geen

    Door Radek Sugar op 7 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Als je probleem hebt kan je dat alleen in het Engels uitleggen. Ze praten geen Nederlands.

    Sterke punten
    Nog niet achter gekomen

    Zwakke punten
    Zie boven

    Door Couwenberg op 28 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn fotoalbum werd bezorgd. Wat was ik teleurgesteld over het resultaat.
    1. Het album is niet netjes gebonden.
    2. De kleuren komen niet overeen. Ik heb nu een soort neon/limegroene kaft in plaats van zachtgeel!
    3. De foto's zijn geliger in plaats van het rozige dat op het origineel staat.
    4. Water is groener in plaats van blauw.

    Dit was een eenmalige actie om uit te proberen. Mij zien ze niet meer terug.

    Door Ellen Hoflan op 16 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • heb foto s besteld, zijn heel mooi.
    nu krijg ik na een half jaar in 1 keer, zonder aanmaningen te hebben gestuurd, een deurwaarder op mijn stoep, of ik wel even wil betalen.
    omdat ik dit al gedaan heb wil ik dat niet,....
    wat zijn dit voor een rare fratsen!!

    Zwakke punten
    zeer slechte administratie!!

    Door ž ter braake op 13 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Maanden heb ik besteed om een fotoalbum te maken over een rondreis. Wat ben je dan TELEURGESTELD als je een boek thuis krijgt met een SCHEVE FOTO op de kaft. Meerdere pagina‚Äôs waren scheef. Als je daar een klacht over indient
    krijg je te horen dat ze mogen afwijken. Je moet er toch op kunnen vertrouwen dat je fotoboek klopt met het ontwerp!!! Daarnaast waren de kleuren erg dof. Mensen verdoe je tijd NIET. Ik heb mijn boek vergeleken met een fotoalbum van de Hema en die kleuren zijn zoveel helderder en mooier. Bij de hema kunnen ze wel alles recht bedrukken. FOTOGOED IS SLECHT

    Zwakke punten
    - Slechte kwaliteit
    - patiŽntONvriendelijk, zien alleen maar cijfers in hun ogen.

    Door Marloes op 26 september 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb mijn product nog niet eens binnen, en nu al een probleem.
    Ik ga er ondanks deze vervelende ervaring vanuit dat het product prima in orde is, maar de levering en mate waarin whitewall daar op reageert is absurd.

    Whitewall kiest voor UPS. UPS levert alleen tijdens kantoor uren (dan werk ik). UPS wil wel bij buren leveren (die werken ook). UPS wil ook op kantoor leveren (maar mijn werkgever vindt dat niet ok, terecht overigens, onze receptie is geen pakket dienst).

    Afhalen kan, maar dan alleen in Apeldoorn. laat ik nu een uur met de auto van Apeldoorn wonen. Ik betaal dus voor levering en moet ook nog eens tijd/geld investeren om het pakketje te kunnen krijgen.

    Reactie van whitewall: u heeft gekozen voor levering. Het is dus geheel uw probleem nu. U kunt ons daar niet op aanspreken, wij hebben gekozen voor een zeer gerenomeerd bedrijf. Klopt dat heeft heeft u, voor een seer gerenomeerd bedrijf met zeer belabberde service, en daarmee levert u ook zeer slechte service mensen van whitewall.

    Een klacht daarover indienen kan alleen schriftelijk. En informatie daarover is op de website niet te vinden.

    Zeer zeer zeer slechte service bij elkaar. Hoe goed de kwaliteit van het product ook is. Zolang de levering zo slecht geregeld is kan ik het bestellen alleen maar afraden.

    Zwakke punten
    - zeer slechte servive bij niet thuis levering

    Door Max op 13 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb 4 foto's besteld op canvas en heb ze net ontvangen. Ik vind ze vreselijk slecht. Punt 1 is dat het raam waar het canvas op gespannen is door het canvas heen komt, je ziet het echt zitten en punt 2 is dat op 3 van de 4 foto's zwarte vegen zitten. en dan is het bedrijf telefonisch niet bereikbaar, en ik had al eerder een vraag gesteld per mail en dan krijg je een antwoord wat ook niet echt te begrijpen is. Volgens mij schrijven ze een engelse tekst en halen ze die door een translator. Ik ben zwaar teleurgesteld in de kwaliteit.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Niet telefonisch bereikbaar
    Lange levertijd

    Door Ingrid op 1 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Het bestellen op internet gaat goed, maar dan begint het gedonder.
    Niets is op voorraad ook al staat er dat wel bij.
    Je wacht en wacht en wacht.
    Als je klaagt krijg je een mail dat de voorraad op de site niet klopt.
    Dit wordt ook niet aangepast.
    Wil je annuleren dan is het plotseling verstuurd en krijg je een dom mailtje met de zin ( als de post zijn best doet is het er morgen)
    Wat een slechte service heeft deze zaak, nooit meer zullen we er iets bestellen en we willen de mensen waarschuwen voor deze tent.
    Laat ze aub links liggen.
    Lees ook eens de vele klachten op kieskeurig, niet normaal.
    En geloof me dat hoge cijfers van medewerkers afkomstig zijn.
    Wil je slecht behandeld worden, koop dan bij klein.
    En ik ben geen concurrent maar een consument die pas geleden voor het eerst iets besteld heeft daar.

    Sterke punten
    Tot nu toe geen enkele kunnen ontdekken

    Zwakke punten
    Zie review

    Door Mari op 23 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • prachtige afdruk onder acryl ontvangen, ziet er spectaculair uit. helaas is tijdens het transport een hoek beschadigd. Contact opgenomen met Whitewall en print wordt meteen vervangen! Snelle reactie en prima antwoorden van d ehelpdesk

    Sterke punten
    snelle, goede service. na mijn opmerking de hoeken van het werk te beschermen werd medegedeeld dit meteen bij mijn zending te doen

    Zwakke punten
    geen

    Door A de Ruiter op 16 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vorige week meegedaan aan de moederdag actie van AH foto service. Helaas...nu drie dagen na moederdag nog steeds de bestelling niet binnen.
    Volgens de fotoservice heb ik de exacte leverdatum niet goed geinterpreteerd... Deze werd nergens benoemd. Wel gaf de actie aan, maandag besteld is donderdag, dus voor moederdag in huis. Ik heb dinsdag besteld, maar na ruim een week later nog steeds niets in huis... Zelfs de genoemde doorlooptijd van 1 a 2 werkdagen is ondertussen verstreken...

    AH foto service....nooooooit meer!

    Door Bossenbroek op 14 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb een mozaiek van honderden foto's gemaakt en wilde die geprint hebben op plexiglas. Hierbij is de resolutie heel erg belangrijk, zodat je, ook als de foto's waaruit de mozaiek bestaat heel klein zijn, toch veel detail kan ontdekken.

    Sterke punten
    De resolutie verbaasde me positief. Ik had het eerst bij FotoGeschenk geprobeerd, maar daar was de resolutie helaas te laag (de klantenservice van Fotogeschenk heeft die klacht overigens prima afgehandeld) voor die ini mini fotootjes die je op een mozaiek hebt.

    Ik kreeg eerst kosteloos een voorbeeldje, en toen ik akkoord was met de kwaliteit, de hele mozaiek. De resolutie was heel erg hoog voor een afdruk op plexiglas.

    Door Arjan op 18 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


FotoPrintshops.nl

Op FotoPrintshops.nl lees je reviews over alle online fotoprintshops van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw online fotoprint ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!